- 1 jaje
- 1 belance
- 100gr secera (smanjila sam kolicinu)
- vanil secer
- 100 g brasna
- prstohvat soli (mrvica)
- 2 kasike margarina
Sjediniti jaje, belance, so i secer. Zatim dodati brasno i na kraju dodati margarin. Ja sam dodala 2 kasike dobro jutro margarina. Aparat za tople sendvice zagrejati, zatim sipati 1-2 kasike smese, zatvoriti i peci buduce cinijice par minuta (2-3). Pazljivo odvojiti peceno testo i odmah ga staviti da se oblikuje cinijica, na prevrnutu casu. Ohladjene cinije puniti sa sastojcima po zelji. Ovaj put je kod mene bio kupovni Quattro sladoled.
13 коментара:
Ja dolazim kod tebe. Ocekuj me svakog casa i postavi sladoled na sto!!!
Salu na stranu, prelepo je! :clap:
ovo je božanstveno :)))
Ja jako volim ovakve ideje gde se i tanjiri mogu pojesti.Azijska kuhinja ima prave majstore u tome.Ova tvoja je takodje jako fina;)
Bravo, baš mi se dopada kako izgledaju, koliko činijica ispada od ove smese?
Svetlana uvek si dobrodosla. :)
Hvala svima.
jacamaca, tacan broj ne bih mogla reci. Pravila sam i manje i vece, tacnije eksperimentisala sam sa kolicinom testa koje se pece. Kad, bolje presaberem, izaslo bi oko 7-8 cinijica normalne velicine.
super fora :)
Ma, bas su medene!;))))
Odlična ideja moram priznati i jako lijepa.
Divna i originalna ideja! Preslatko :)
Jako dekorativno!
Draga moja Pipi, ovo ti je fantasticno. Ja bih ruckala samo cinijice :))
odlična ideja za jestive zdjelice za slodoled
ovo izgleda predivno :)
moracu mami da prosledim ove divne recepte :)
Постави коментар